این قرصهای امگا۳ را نخرید و نخورید
یک متخصص تغذیه میگوید: کپسولهای امگا۳ باید حتما دو ویژگی را داشته باشند. وگرنه نباید خریداری و مصرف شوند.
امگا۳ باید فاقد جیوه باشد نکتهای که خیلیها نمیدانند مراقب طعم کپسول باشید کارشناسان همچنین به یکی از مشکلات رایج مصرفکنندگان امگا۳ اشاره میکنند و آن، طعم ماهی بعد از مصرف مکمل است. این مورد معمولاً نشانه کیفیت پایین یا فرم شیمیایی نامناسب کپسول است. امگا۳ در فرم طبیعی تریگلیسرید بهتر جذب میشود و احتمال ایجاد طعم ناخوشایند در دهان را کم میکند. اما محصولات اتیلاستر قیمت پایینتری دارند و در بدن بهخوبی عمل نمیکنند. بنابراین افراد روی بسته باید دنبال عبارت TG Form یا Natural Triglyceride باشند. نگهداری و تازگی محصول هم مسئله کوچکی نیست. امگا۳ ترکیبی حساس به گرما، نور و اکسیژن است و اگر در شرایط نامناسب نگهداری شود، اکسید میشود؛ یعنی نهتنها مفید نیست، بلکه میتواند اثرات التهابی ایجاد کند. کارشناسان میگویند بهتر است محصول بستهبندی تیرهای داشته باشد و روی برچسب آن وجود آنتیاکسیدانهایی مثل ویتامین E هم ذکر شده باشد. اینها مانع فاسد شدن روغن میشوند. مکملی که بهدرستی نگهداری نشده باشد، حتی اگر بهترین فرمول را داشته باشد، باز هم کارآیی خود را از دست میدهد. نیاز نیست همه امگا۳ مصرف کنند دانستن این نکنه هم بسیار اهمیت دارد؛ این که بدانیم همه افراد به مکمل امگا۳ نیاز ندارند. برخی کارشناسان میگویند: «افرادی که هفتهای دو تا سه وعده ماهی مصرف میکند، معمولاً نیاز بدنشان به این اسید چرب تأمین میشود. اما کسانی که رژیم غذاییشان خالی از ماهی است، سالمندان، افراد با مشکلات التهابی یا کسانی که بیماریهای قلبی دارند، بهتر است حتما مکمل امگا۳ مصرف کنند. البته با تجویز پزشک. امگا۳ مکملی سودمند است اما فقط زمانی که با دقت انتخاب شود.
« بازگشت به لیست اخبار