
به اندازه نمک مصرف کنید اما نمک دریایی هرگز!
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، در خصوص اهمیت مصرف نمک یددار و عوارض خطرناک نمک دریا، توضیحاتی داد.
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، در خصوص اهمیت مصرف نمک یددار و عوارض خطرناک نمک دریا، توضیحاتی داد. به گزارش ، محمدرضا سلمانی گفت: باور به سالمتر بودن نمک دریا اشتباه است و میتواند عوارض جدی برای سلامت ما به همراه داشته باشد. وی با اشاره به اهمیت یُد در عملکرد غده تیروئید و متابولیسم بدن، افزود: منابع طبیعی یُد مانند غذاهای دریایی، غلات، حبوبات و لبنیات کافی نیستند؛ به همین دلیل، افزودن یُد به نمک، راهکاری علمی و مؤثر برای پیشگیری از کمبود یُد در جامعه است. وی ادامه داد: رنگهای خاص برخی نمکها نیز نشانه کیفیت نیست، بلکه حاصل ناخالصیهای معدنی است. سلمانی با تأکید بر مصرف متعادل نمک، گفت: مصرف بیش از حد نمک میتواند خطر ابتلاء به فشارخون بالا، سرطان معده و پوکی استخوان را افزایش دهد. وی افزود: بررسیها روی دانشآموزان نشان داده است که بخشی از آنها دچار کمبود ید هستند؛ علت اصلی این مشکل مصرف نکردن نمک یُددار یا نگهداری نادرست آن است. از سوی دیگر، گروه کوچکی نیز به علت مصرف زیاد نمک دچار افزایش یُد شدهاند که در آینده احتمال بیماریهای قلبی و عروقی را بالا میبرد. سلمانی توصیه کرد: بهتر است نمکدان از سفرهها حذف شود و تنها در آشپزخانه، در مراحل پایانی پخت غذا از نمک یُددار و استاندارد استفاده شود.
« بازگشت به لیست اخبار