طبع انار چیست ؟ ؛ مزاج انار شیرین و ترش در طب سنتی
طبع انار در طب سنتی بسته به نوع و طعم آن متغیر است. انار یکی از میوههای پرخاصیت پاییزی است که مزاج آن معمولاً سرد و خشک شناخته میشود، اما میزان سردی در انار شیرین و انار ترش متفاوت است. شناخت طبع این میوه به شما کمک میکند بهترین زمان مصرف و سازگاری آن با مزاج بدن را بدانید.
طبع انار در طب سنتی بسته به نوع و طعم آن متغیر است. انار یکی از میوههای پرخاصیت پاییزی است که مزاج آن معمولاً سرد و خشک شناخته میشود، اما میزان سردی در انار شیرین و انار ترش متفاوت است. شناخت طبع این میوه به شما کمک میکند بهترین زمان مصرف و سازگاری آن با مزاج بدن را بدانید. بسته به اینکه انار شیرین، ملس یا ترش باشد، مزاج آن نیز متفاوت است و میتواند اثرات مختلفی بر سیستم گوارش، پاکسازی بدن و تعادل مزاجی داشته باشد. در ادامه بهصورت دقیق به بررسی طبع انواع انار و بهترین زمان مصرف آن میپردازیم. طبع انار در طب سنتی ۱. طبع اصلی انار بهطور کلی در طب سنتی، مزاج انار سرد و خشک است. این خاصیت سردی باعث میشود انار برای افرادی که طبع گرم دارند بسیار مفید و متعادلکننده باشد. ۲. طبع انار ترش انار ترش بیشترین میزان سردی را دارد. ویژگیهای آن: سردی و خشکی بالا؛ مناسب افراد با مزاج گرم؛ نامناسب برای افراد سردمزاج؛ قابض و تقویتکننده معده. هرچه انار ترشتر باشد، مزاج سردتر و خشکتر آن افزایش مییابد. ۳. طبع انار شیرین مزاج انار شیرین سرد و معتدل در نظر گرفته میشود. این انار: از نظر سردی ملایمتر است؛ برای اکثر مزاجها قابل قبول و سازگار است؛ ملین و تقویتکننده دستگاه گوارش است. اگر طبع سرد دارید، انار شیرین بهترین انتخاب میان انواع انار است. بهترین زمان مصرف انار در طب سنتی توصیه میشود بهترین زمان مصرف انار، صبح و قبل از صبحانه است. ( البته اگر بیماری و ناراحتی معده ندارید.) دلایل این توصیه: پاکسازی معده افزایش انرژی بهبود هضم روزانه کمک به تعادل مزاج جمعبندی طبع انار به طعم آن بستگی دارد؛ انار ترش سرد و خشکتر و انار شیرین سرد و معتدلتر است. افرادی با مزاج گرم بیشترین بهره را از مصرف انار میبرند، در حالی که سردمزاجها بهتر است انار شیرین بخورند یا آن را با مصلحات مصرف کنند. بهترین زمان مصرف انار نیز صبح و ناشتا است تا بدن بیشترین بهره را از خواص آن دریافت کند.
« بازگشت به لیست اخبار