عامل پنهان دیابت، ناباروری و چاقی شکمی را بشناسید
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی نسبت به مصرف بالای شکر و مواد غذایی قندی در جامعه ایرانی هشدار داد.
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی نسبت به مصرف بالای شکر و مواد غذایی قندی در جامعه ایرانی هشدار داد. به گزارش ، دکتر آزاده امینیان فر - متخصص تغذیه و رژیمدرمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بخش عمده این شکر از طریق نوشیدنیهای شیرین، شیرینیها، کیکها، بیسکویتها و سایر محصولات صنعتی وارد بدن میشود و مصرف بیش از حد آن با مشکلاتی مانند، مقاومت به انسولین، دیابت نوع ۲، ، و بیماریهای قلبی-عروقی ارتباط مستقیم دارد. امینیانفر تصریح کرد: شکر پنهان موجود در برخی لبنیات طعمدار، آبمیوههای صنعتی، غلات صبحانه و غذاهای فرآوری شده نیز باید مورد توجه قرار گیرد و به جای آبمیوههای صنعتی، مصرف میوه کامل برای بهرهمندی از فیبر و کنترل بهتر قند خون توصیه میشود. در این باره: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان خاطرنشان کرد: استفاده محدود از شیرینکنندههای مصنوعی یا گیاهی مشکل جدی برای سلامت ایجاد نمیکند، اما با توجه به ضررهای احتمالی در صورت استفاده طولانی مدت به تدریج کاهش یابد.
« بازگشت به لیست اخبار