
فریب نمکهای لاکچری را نخورید!
رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری گفت: تنها مصرف نمک یددار و تصفیهشده، طبق استاندارد وزارت بهداشت، قابل توصیه است.
رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری گفت: تنها مصرف نمک یددار و تصفیهشده، طبق استاندارد وزارت بهداشت، قابل توصیه است. به گزارش مشرق، دکتر منصور رضایی با اشاره به رواج نمکهای متنوع در بازار گفت: بازار همواره بر پایه القای نیاز کاذب حرکت میکند؛ همانطور که برای کالاهایی مانند موبایل یا مدارس غیرانتفاعی تبلیغ میشود، در حوزه مواد غذایی نیز برخی محصولات بیآنکه ضرورت واقعی داشته باشند، با مصرفگرایی روانی به مردم القا میشوند. وی با انتقاد از حضور افراد فاقد صلاحیت علمی در فضای مجازی گفت: متأسفانه امروز فضا به دست کسانی افتاده که حتی سواد طب سنتی هم ندارند و برای جلب توجه، مطالبی خلاف دستورالعملهای وزارت بهداشت بیان میکنند. وی با تأکید بر لزوم استفاده از نمک تصفیهشده و یددار افزود: خاک ایران از نظر ید و سلنیوم فقیر است و به همین دلیل باید ید به نمک افزوده و در سراسر کشور بهطور یکنواخت توزیع شود. رضایی در پایان درباره نحوه نگهداری و مصرف صحیح نمک یددار هشدار داد: ید مادهای فرار و حساس است و نباید در معرض نور، رطوبت و حرارت قرار گیرد. افزودن نمک یددار باید در انتهای پخت باشد تا ید آن از بین نرود.
« بازگشت به لیست اخبار