
هشدار مصرف کافئین در میان دانشآموزان
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانشآموزان هشدار داد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانشآموزان هشدار داد. به گزارش مشرق به نقل از ایفدانا، عبداعبدالعظیم بهفر گفت: مصرف نوشیدنیهای انرژیزا، قهوه، نوشابههای گازدار و شکلاتهای صنعتی میتواند تأثیرات منفی بر سلامت جسمی و روانی نوجوانان داشته باشد. وی افزود: مطالعات علمی نشان میدهد مصرف بیش از حد کافئین باعث اختلال خواب، افزایش اضطراب و بیقراری، بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب، کاهش جذب کلسیم و حتی ایجاد وابستگی میشود. این مسائل میتواند عملکرد تحصیلی دانشآموزان و سلامت عمومی آنها را تحت تأثیر قرار دهد. بهفر گفت: خانوادهها و مدارس باید نسبت به آگاهسازی دانشآموزان اقدام کنند و مصرف نوشیدنیهای پرکافئین را محدود کنند. تشویق به مصرف آب، شیر و دمنوشهای گیاهی، رعایت خواب کافی و فعالیت بدنی منظم از راهکارهای مؤثر برای کاهش اثرات منفی کافئین است.
« بازگشت به لیست اخبار