انفجار دانه‌های پولساز

انفجار دانه‌های پولساز

1404/09/13 - 01:45 479 بازدید
تا حالا فکر کرده‌اید چرا وقتی بوی پاپ‌کورن می‌آید، بی‌اختیار هوس سینما می‌کنید؟ یا چرا سینما بدون صدای «خرچ‌خرچ» دانه‌های ذرت انگار چیزی کم دارد؟ شاید باورتان نشود، اما این دانه کوچک و پرسروصدا روزگاری منفورترین خوراکی نزد صاحبان سینما بود!
تا حالا فکر کرده‌اید چرا وقتی بوی پاپ‌کورن می‌آید، بی‌اختیار هوس سینما می‌کنید؟ یا چرا سینما بدون صدای «خرچ‌خرچ» دانه‌های ذرت انگار چیزی کم دارد؟ شاید باورتان نشود، اما این دانه کوچک و پرسروصدا روزگاری منفورترین خوراکی نزد صاحبان سینما بود! ، فاطمه عباسی: آنها معتقد بودند پاپ‌کورن، این خوراکی «خیابانی»، با فضای فاخر سینما که شبیه اپرا بود، در تضاد است. اما چه شد که امروز پاپ‌کورن عملا «بلیت دوم» ما برای ورود به سالن تاریک سینما شده است؟ داستان از ۵۰۰۰سال پیش در قاره آمریکا شروع می‌شود؛ جایی که بومیان با دیدن جادوی تبدیل شدن دانه سفت به ابری سفید، جشن می‌گرفتند، اما جهش اصلی در سال۱۸۹۳ اتفاق افتاد؛ زمانی که «چارلز کرِیتِرز» در نمایشگاه شیکاگو، ماشین بخار پاپ‌کورن‌ساز را معرفی کرد. این دستگاه، انقلاب صنعتی کوچکی بود که پاپ‌کورن را از آشپزخانه‌ها به کف خیابان آورد.
« بازگشت به لیست اخبار